Fysiotherapie

Als fysiotherapeut- specialist in bewegen- help ik sporters en niet sporters, jong en oud. Hierbij richt ik mij vooral op klachten waarbij houding en beweging een belangrijke rol spelen. 

Bewegen is niet altijd zo vanzelfsprekend als wij denken. De meeste mensen beseffen dat echter pas als zijn ergens last van krijgen. Dan kan fysiotherapie helpen. In mijn praktijk help ik mensen die bij voorbeeld last hebben van spieren of gewrichten, klachten hebben bij lopen, zitten, staan en liggen of problemen hebben met een goede houding. 

Gezond zijn, gezond leven en gezond werken  zijn gebaseerd op een dynamisch evenwicht tussen fysieke, mentale en sociale aspecten!

Fysieke beperkingen door ziekte, ongeval of overbelasting kunnen van grote invloed zijn op de kwaliteit van ons dagelijk functioneren in werk en privé of op prestaties in de sport. 

Een fysiotherapeuische behandeling helpt! Uiteindelijk heeft natuurlijk iedereen zijn of haar gezondheid in eigen handen. Ik geef de cliënt bij de behandeling dan ook een actieve rol. Een betrokken  cliënt bouwt namelijk zelfvertrouwen en zelfstandigheid op.

Motivatie komt van binnen - ook motivatie om gezond worden en blijven!